Grup Maas creix a Granollers amb tres nous concessionaris i un gran centre de vehicles d'ocasió

Amb aquestes incorporacions ja són cinc els punts de venda del grup automobilístic a la ciutat, que s'afegeixen a altres serveis del grup

Aparador

Grup Maas creix a Granollers amb tres nous concessionaris i un gran centre de vehicles d'ocasió
Grup Maas creix a Granollers amb tres nous concessionaris i un gran centre de vehicles d'ocasió

El grup automobilístic Maas continua la seva expansió a Catalunya amb l'obertura de tres nous concessionaris oficials i un gran centre de vehicles d'ocasió a Granollers, concretament al km 25,5 de la carretera C-17. Gràcies a l'ampliació del seu portafolis comercial, Maas reforça així els seus serveis de mobilitat integral a la capital del Vallès Oriental.

Les noves instal·lacions corresponen als concessionaris oficials de les marques Citroën i Opel (Maas Exclusivas Pont) i Škoda (Maas Pragauto). Tres nous punts de venda amb serveis oficials postvenda que se sumen als concessionaris Nissan (Maas Santi Enrique) i Kia (Maas Semprocar), ja presents a l'oferta comercial de Maas a Granollers.

A més, la firma ha escollit aquesta localització estratègica per ampliar la seva xarxa comercial de vehicles d'ocasió, inaugurant unes instal·lacions amb un espai d'exposició per a més de 250 cotxes seminous i d'ocasió amb una gran varietat de marques. Aquest creixement territorial, concretament a la ciutat de Granollers, ha estat possible gràcies a l'adquisició, per part de Maas, de les instal·lacions gestionades fins ara per Automòbils Bertran, un consolidat grup d'automoció present al mercat català des de 1971.

L'ampliació de la xarxa comercial també suposa la incorporació de més de 55 nous treballadors a la plantilla de Maas, tots ells antics treballadors d'Automòbils Beltran. El grup amb seu central a Barberà del Vallès ha considerat molt beneficiosa la continuïtat d'una gran part de la plantilla de col·laboradors presents als tres concessionaris recentment adquirits.

D'aquesta manera, Maas amplia el seu gruix d'empleats, superant els 500 treballadors a tot Catalunya. Josep Pont, director general de Maas, afirma que "aquesta operació suposa un gran creixement per a nosaltres, ja que consolida la nostra presència en una zona estratègica per al grup com és Granollers". Pont està convençut que "l'ampliació de la xarxa de concessionaris i del nou centre de vehicles d'ocasió faran que Maas es reafirmi com un dels grups de distribució de vehicles més complets per afrontar els nous desafiaments que planteja actualment el sector d'automoció".

Els cinc punts de venda oficials que Maas ofereix ara a Granollers se sumen a la resta de serveis de mobilitat integral vinculats a les seves pròpies marques comercials, com són: Maas Mobility, que ofereix mobilitat per dies, setmanes o mesos; Dravit, amb una competitiva proposta de vehicles d'ocasió garantits; i Serma, que ofereix assegurances de qualsevol mena.

Maas, un grup en creixement

Grup d'automoció creat l'any 1964 per oferir solucions de mobilitat integrals. Actualment, és un dels grups automobilístics més importants de Catalunya, amb més de 500 professionals, vuit marques comercials (Citroën, DS, Nissan, Kia, Seat, Škoda, Cupra i Opel) i més de 30 instal·lacions presents a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Bages i l'Anoia. Maas ofereix serveis integrals de mobilitat per a particulars i empreses, com a venda de vehicles nous i d'ocasió, gestió de flotes comercials, serveis postvenda, venda i distribució de recanvis originals, lloguer de vehicles turisme i industrials, corredoria d'assegurances i servei de gestoria.

Grup Maas
www.maas.es
@maasensmous (Instagram)

Edicions locals