The Demon's Night: un túnel pensat per passar-s'ho terroríficament bé

Diverparc proposa un túnel del terror del 27 al 31 d'octubre amb una vintena d'actors i actrius

Contingut patrocinat, Aparador

The Demon's Night: un túnel pensat per passar-s'ho terroríficament bé
The Demon's Night: un túnel pensat per passar-s'ho terroríficament bé

les Franqueses

La gran proposta d'aquest Halloween a la comarca és The Demon's Night, el túnel del terror que des 27 al 31 d'octubre acollirà Diverparc (carrer Barcelonès, nau 2-4, del polígon Ramassar, a les Franqueses). L'espai ha estat condicionat a consciència per recrear un laberint d'emocions fortes només apte per a valents i valentes. Les teves pel·lícules de terror favorites però amb la particularitat que, en aquest cas, el protagonista ets tu. No esperis a reservar la teva entrada no et quedis sense, són limitades. Les podeu adquirir ja a diverparc.marcoibor.com

Estàs preparat per ser posseït per les forces del mal? Per patir molt i riure encara més en companyia de familiars i amics aprofitant els dies a l'entorn de Halloween? Doncs no t'ho pensis més. Diverparc ha pensat per tu un laberint de més d'un quart d'hora de durada perquè pateixis en carn pròpia les seqüències de les pel·lícules de terror més destacades de tots els temps. Una vintena d'actors i actrius recrearan les escenes que ens han posat els pels de punta: el malèfic pallasso d'It, del cèlebre Stephen King, aquell de les esgarrifoses dents esmolades i els globus vermells, o la monja, morts vinents... Una fauna només apta per als fanàtics del terror i que posaran a prova les nostres pulsacions. El muntatge ha estat concebut per Nerek Makeup Artist, en la direcció artística, i Xavier Monells, a la direcció global de l'espectacle, la idea original i la creació. L'organitzador d'aquesta suggerent proposta és Ferran Codina Vilalta.

Grups no superiors a les 10 persones
Per poder gaudir de la proposta, l'accés al passatge es farà en grups organitzats no superiors a les 10 persones. L'organització recomana que no hi accedeixin menors de 10 anys, si no és sota la supervisió d'un adult. Per al bon desenvolupament de la posada en escena, l'organització recorda que sota cap circumstància es podrà tocar cap dels actors i actrius participants ni la decoració que s'ha treballat a l'efecte de donar gran versemblança a les escenes terrorífiques. Així mateix, des de Diverparc s'aconsella no abandonar el recorregut traçat i seguir les indicacions i normes establertes pel personal de seguretat i organitzatiu.

Food trucks, dj i aparcament gratuït
A banda del túnel del terror, l'experiència de The Demon's Night inclou altres serveis perquè la vetllada sigui complerta. Podreu gaudir de food trucks (si els ensurts no us han tret la gana), música a càrrec de dj's, i també opció d'aparcament gratuït. Perquè no falti de res, l'organització ha posat a disposició dels assistents un servei d'ambulància. Si voleu anar fent boca entre al web diverparc.marcoibor.com i mireu el vídeo promocional de The Demon's Night. La por i les ganes de viure en primera persona les vostres escenes de terror favorites ja no us les treureu del damunt. Afanyeu-vos a adquirir les vostres entrades i assegureu-vos una diversió de les que glacen la sang per als dies previs a Halloween.I per Nadal...més màgia!
L'oferta lúdica de Diverparc no para. Si no en teniu prou amb els calfreds que us produirà l'experiència del túnel del terror, a partir del 2 de desembre, les instal·lacions de Diverparc s'acondicionaran per rebre la màgia del Nadal. The magical journey of Claus és la proposta per als més menuts per gaudir de les festes. La bruixa del bosc que feia molts anys que estava adormida a causa d’un encanteri s’ha despertat i ha robat la màgia de Nadal! Ha trobat l’entrada secreta i ho ha deixat tot fosc… Ningú no recorda com era la màgia de Nadal! Les fades no saben fer pols d’estrelles, els follets ja no saben escoltar els desitjos dels nens i nenes, les cuques de llum s’han adormit, i els tres Reis d'Orient i el Pare Noel ja no fan bromes… Cap habitant recorda res! Per sort un follet despistat que voltava encantat rebuscant entre les cartes dels nens, ho ha vist tot i s’ha pogut amagar… Necessita ajuda, hem de salvar la màgia de Nadal! Correu, desitgeu-ho molt fort i aneu-lo a ajudar!
Les entrades per també es poden obtenir des de ja mateix al web diverparc.marcoibor.com

DIVERPARC
C/ Barcelonès, nau 2-4 · Pol. Ind. el Ramassar · Les Franqueses del Vallès
Telèfon 626 371 680 · info@diverparc.cat

Edicions locals