Abacus celebra el mes dels Jocs de Taula amb més de 1.000 propostes

El dissabtes 15, 22 i 29 d'octubre, a les 11 h, hi haurà a la botiga Abacus de Granollers una sessió de jocs per als més petits

Aparador

Abacus celebra el mes dels Jocs de Taula amb més de 1.000 propostes
Abacus celebra el mes dels Jocs de Taula amb més de 1.000 propostes

Durant tot el mes d'octubre, els jocs de taula són els protagonistes indiscutibles a Abacus. La cooperativa celebra el Mes dels Jocs de Taula oferint descomptes especials tant a les botigues físiques com a Abacus.coop, la botiga en línia. Els amants dels jocs de taula tenen a disposició una àmplia oferta de més de 1.000 jocs de taula i puzles, triats amb cura seguint els criteris de qualitat i de valors d'Abacus.

Entre aquest ventall hi ha les darreres novetats, a més d'una selecció exclusiva de jocs en català, com Emotio, Mascotes i Sushi Go. S'acompanya d'una espectacular programació a les 48 botigues de Catalunya, País Valencià i Balears: un centenar d'activitats com partides en viu, tornejos, demostracions de la mà de jugadors professionals, presentacions de novetats, ludoteques i tastos.

En el cas d'Abacus Mollet, aquest dissabte hi haurà una marató de 12 hores de jocs i partides en viu. Serà de 10 a 22 h al Mercat Vell, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Durant un dia sencer, els amants dels jocs de taula podran jugar plegats, compartir experiències i aprendre nous jocs de la mà de demostradors professionals. Una trobada per a grans i petits, ja que hi haurà diversitat de tallers per adaptar-se a totes les edats i gustos. També hi haurà el sorteig d'una panera de jocs de taula valorada en 350 euros.

A Granollers també hi ha activitats programades. Aquest dissabte (11 h), per a nens a partir de 4 anys, hi ha Vine a jugar a Franky, en què es crearan monstres, i el dissabte 22, també a les 11 h, es jugarà al Micro Macro, per a nens a partir de 10 anys. El dissabte 29 d'octubre (11 h) serà el torn de Cortex Challenge, un joc per a majors de 6 anys per posar a prova les habilitats de pensament, memòria i velocitat.

Abacus Cooperativa
carrer Pompeu Fabra, 5 · Granollers
Tel. 93 860 45 86
Abacus.coop · granollers@abacus.coop

Edicions locals