La ferreteria FerreSuin obre nou establiment al carrer Sant Jaume

Amb un ampli assortit de productes de ferreteria, bricolatge, eines, maquinària, jardineria, pintura i material per a fontaneria i gas

Contingut patrocinat, Aparador

La ferreteria FerreSuin obre nou establiment al carrer Sant Jaume
La ferreteria FerreSuin obre nou establiment al carrer Sant Jaume

Coincidint amb el 25è aniversari de la ferreteria FerreSuin, al número 116 del passeig de la Muntanya, el seu propietari, Antonio Reche, ha obert aquesta setmana un nou establiment al centre de la ciutat. Concretament al local que ocupava l'antiga ferreteria La Comarca, al carrer Sant Jaume, 102, que va abaixar la persiana abans de l'estiu.

La família Reche ha renovat les instal·lacions i ha obert aquest nou establiment per oferir un ampli assortit de productes de ferreteria, bricolatge eines, maquinària, jardineria, pintura i material per a fontaneria i gas.

També són especialistes en accessoris per a la construcció: serralleria, manilleria i accessoris per a cuina i bany. El personal de l'empresa el constitueix un grup de professionals amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

A més d'aquests dos establiments a Granollers, FerreSuin també disposa d'un altre establiment a Cardedeu, així com la botiga online a www.ferresuin.net.

Ferreteria FerreSuin
Carrer Sant Jaume, 102
Passeig de la Muntanya, 116
Granollers
Tel. 93 879 61 88 · www.ferresuin.net

Edicions locals