El nou Nissan X-Trail trenca el motlle

És l'únic SUV electrificat de set places del seu segment

Aparador

El nou Nissan X-Trail trenca el motlle
El nou Nissan X-Trail trenca el motlle

L'ofensiva de productes electrificats de Nissan pren forma amb l'estrena de la nova i quarta generació de l'X-Trail. Fins ara ja se n'han venut gairebé set milions d'unitats a tot el món, fet que el converteix en un dels vehicles familiars d'aventura més populars. Per a aquesta nova versió, Nissan s'ha basat en l'ADN arrelat a les tres generacions anteriors de l'X-Trail: disseny musculós, utilitat flexible i capacitats avançades de tracció a les quatre rodes.

El nou X-Trail estarà disponible en configuracions de cinc i set places i, entre d'altres, destaca per tenir amb tecnologia avançada i un control precís gràcies a l'innovador sistema de tracció total bimotor e-4ORCE, així com és l'únic SUV electrificat de set places del seu segment. D'altra banda, l'X-Trail presenta el sistema e-POWER, un enfocament únic de l'electrificació –exclusiu de Nissan– que ofereix la sensació de conducció d'un vehicle elèctric sense necessitat de recàrrega.

El sistema e-POWER del nou X-Trail està compost per una bateria d'alt rendiment i una motorització integrada amb un motor de benzina de relació de compressió variable, un generador d'energia, un inversor i un motor elèctric davanter de 150 kW. Aquesta exclusiva motorització significa que la potència a les rodes només procedeix d'un motor elèctric, cosa que es tradueix en una resposta instantània i lineal a l'accelerador.

A Granollers, el concessionari de referència de Nissan està situat a la carretera del Masnou: Nissan Santi Enrique, on us informaran de les característiques d'aquest nou model de la firma japonesa.

Santi Enrique - Nissan
ctra. del Masnou, km. 15,2, Granollers
Tel. 93 860 18 53
www.maas.es/nissan

Edicions locals