Quina és la millor colla: Blancs o Blaus? Vota a l'enquesta de Codelearn

Fes que la teva colla guanyi i participa en el sorteig de dues matrícules gratuïtes per als cursos de programació de Codelearn

Aparador

Quina és la millor colla: Blancs o Blaus? Vota a l'enquesta de Codelearn
Quina és la millor colla: Blancs o Blaus? Vota a l'enquesta de Codelearn

Granollers

Ben aviat arribarà la festa major i l'empresa de formació computacional Codelearn de Granollers hi vol posar el seu granet de sorra amb una pregunta senzilla. Quina és la millor colla: Blancs o Blaus? Participa en l'enquesta i opta a guanyar una de les dues matrícules gratuïtes per als cursos de programació que Codelearn ofereix per a joves de 8 a 18 anys.

Per posar-hi cullerada en el seu àmbit, la gent de Codelearn ha assimilat les colles a dos llenguatges de programació: Blancs són Python i Blaus, C++. Vota en aquest enllaç i fes que els teus colors siguin també victoriosos.

Codelearn Computational Thinking ofereix aquest estiu un seguit de campus tecnològics que es poden seguir de manera presencial o bé en línia. L'oferta de casals començava el 27 de juny i es perllongarà fins a primers de setembre amb propostes que van de la creació de videojocs, robòtica i programació, a la generació d'APP per a mòbils. Crea universos virtuals i robots amb Minecraft, Unity, Arduino, Unreal Engine, Roblox, HTML Hacking o Lego Mindstorms. A partir de 5 anys un mon per descobrir al teu abast.

El centre ofereix extraescolars de robòtica i programació tot l'any, i ofereix una prova gratuïta una tarda a qui vulgui conèixer el seu mètode. Inscriviu-vos a través del seu web i/o informeu-vos via telefònica.

Si no podeu esperar al nou curs, podeu veure tota l'oferta de Codelern de casals d'estiu fins a primers de setembre en el fulletó que trobareu clicant aquí.

Codelearn Granollers
C/ Enric Prat de la Riba, 23
Tel. 93 351 24 50
www.codelearn.cat/granollers

Edicions locals