Nissan presenta dos nous models elèctrics: l'Ariya i el Qashqai e-Power

El nou Nissan Ariya ja es pot demanar a Espanya, amb un preu que arrenca als 47.900 euros

Aparador

Nissan presenta dos nous models elèctrics: l'Ariya i el Qashqai e-Power
Nissan presenta dos nous models elèctrics: l'Ariya i el Qashqai e-Power

Nissan va anunciar al març l'electrificació de sis models de la marca, i ara han començat les primeres proves dinàmiques a la carretera del crossover coupe Nissan Ariya i del nou Qashqai e-Power, dues fites en el viatge de Nissan cap a la mobilitat de zero emissions. El nou Qashqai e-Power ofereix una conducció elèctrica sense endoll ni necessitat de recarregar.

Amb la tracció a les rodes provinent només d'un motor elèctric, la tecnologia única de Nissan ofereix una suavitat i una agilitat inigualables. El sistema e-Power està compost per una bateria d'alt rendiment que es complementa amb un motor de benzina turboalimentat de tres cilindres i 1,5 litres de compressió variable que genera 156 CV.

L'Ariya, per la seva banda, encarna l'ADN japonès de Nissan per oferir una conducció dinàmica i un dels interiors més curosos i espaiosos del segment. Disponible en tres versions i una autonomia de fins a 533 km, l'Ariya satisfà amb seguretat les necessitats dels clients. El model té una potència, capacitat de càrrega i autonomia excel·lents, amb un equilibri acuradament calibrat entre el confort i l'agilitat de conducció.

A més, està equipat amb les últimes tecnologies de seguretat i assistència al conductor, inclòs el ProPilot amb navi link, la interacció més innovadora del sistema d'assistència al conductor de Nissan a Europa fins ara. El nou Nissan Ariya ja es pot demanar a Espanya, amb un preu que arrenca als 47.900 euros sense descomptes.

Santi Enrique - Nissan
ctra. del Masnou, km. 15,2, Granollers
Tel. 93 860 18 53
www.maas.es/nissan

Edicions locals