El nou Renault Megane E-Tech 100% elèctric arriba a Granollers

El model ja es pot veure a les instal·lacions d'Automòbils Pruna de Granollers

Aparador

El nou Renault Megane E-Tech 100% elèctric arriba a Granollers
El nou Renault Megane E-Tech 100% elèctric arriba a Granollers

El Nou Megane E-Tech 100 % elèctric, el model que obre un nou capítol en la revolució elèctrica de Renault, ha tingut una acollida espectacular: més de 10.000 clients ja n’han fet una comanda fins i tot abans que el vehicle hagi arribat als concessionaris europeus. I ara gràcies a Automòbils Pruna, el vehicle ja es pot veure a Granollers. Coincidint amb l’arribada d’aquest model a la xarxa de concessionaris, Renault ha presentat l’E-Tech Full Electric Plan, un paquet exclusiu de serveis i solucions ple d’avantatges.

Després de presentar-lo al saló IAA Mobility de Munic, el Nou Megane E-Tech 100% elèctric va desvetllar l’interès del públic, que es va llançar a fer prereserves fins i tot abans de saber-ne el preu. No en va, es tracta d’una revolució a la gamma de Renault en estrenar un nou llenguatge de disseny batejat com a sensual-tech i una plataforma innovadora CMF-EV que engloba nombroses novetats.

Un cop obert el termini de comandes, més de 10.000 clients ja van fer la comanda del seu Nou Megane E-Tech 100 % elèctric sense haver-lo provat ni vist in situ, com a mostra de confiança en la bona feina de la marca. Ara, amb el desembarcament de centenars d’unitats del Nou Megane E-Tech 100% elèctric a través del port de Santander, ja es pot veure en el concessionari aquest model, el primer de l’era Renaulution i de la «generació 2.0» de vehicles elèctrics de la marca.

E-Tech Full Electric Plan

D’altra banda, Renault ha aprofitat l’arribada a Granollers del Nou Megane per donar a conèixer l’E-Tech Full Electric Plan: un paquet de serveis i solucions que cobreix les necessitats de tots els clients en aquesta nova era elèctrica, i que ajuda a trencar les barreres que suposa la decisió de comprar un cotxe elèctric. Amb aquest objectiu i el de facilitar la càrrega del vehicle —tant a domicili com a l’exterior—, aquest pla, inclòs amb la compra del model, incorpora dos productes de la marca Mobilize: un carregador domèstic de 7,4 kW —instal·lació inclosa— firmat i instal·lat per Mobilize Power Solutions, i la targeta Mobilize Charge Pass precarregada amb un saldo de 100 euros, que permet l’accés a més de 2.600 punts de càrrega públics a Espanya i més de 300.000 a Europa.

A més, la bateria del Nou Megane E-Tech 100% elèctric compta amb una garantia de vuit anys —amb un límit de 160.000 km— i vuit anys d’assistència energètica: en cas que s’esgoti la càrrega del vehicle, Renault desplaçarà el vehicle fins al punt de càrrega més proper. A tot això, s’hi afegeix el servei Renault Care 5, un producte que inclou cinc anys de garantia, manteniment i assistència en carretera a un preu imbatible.

A més, també des de l’1 de juliol, els clients que facin una comanda del Nou Megane E-Tech podran fer el seguiment de la seva comanda fins al moment del lliurament, a través del seu compte a l’espai client My Renault. Amb aquesta nova funcionalitat, el client podrà saber a cada moment quin és l’estat de la seva comanda.

Durant els propers dies, els clients que ho vulguin ja podran veure’l i provar-lo a AUTOMÒBILS PRUNA per experimentar-ne les qualitats, com ara la gran autonomia de fins a 470 quilòmetres, el plaer de conducció sense precedents gràcies als 220 CV i al gran confort. També podran descobrir el seu nou sistema multimèdia OpenR Link desenvolupat per Google i que ofereix una superfície de visualització total mai vista: fins a 774 cm2. El vehicle destaca, a més, per la gran habitabilitat interior que ofereix als ocupants —molt d’espai i un volum de maleter de 440 litres referent al sector— i les dimensions exteriors reduïdes, pròpies d’un segment B i que faciliten la maniobrabilitat del cotxe i l’ús en entorns urbans sense perdre gens ni mica l’aplom en vies ràpides.

Cal recordar que el Nou Megane E-Tech té gens espanyols, ja que tant el Centre d’R+D+I de Renault Espanya com la fàbrica de Sevilla estan involucrats en el desenvolupament i fabricació de la seva reductora. De fet, es tracta de la primera adjudicació d’un òrgan elèctric realitzada a la fàbrica andalusa, on es produeix en exclusiva gràcies a la competitivitat i als resultats excel·lents de les línies de producció de la planta sevillana.

Automòbils Pruna
Km 19,060 · C-17 · Granollers
Tel. 93 849 03 00
concesionario.renault.es/automobils-pruna-granollers.html

Edicions locals