Codelearn ofereix cursos de creació de jocs amb Roblox i Minecraft aquest estiu

CASALS I CURSOS D'ESTIU / El centre ofereix campus presencials i online d'Arduino, robòtica, creació de videojocs i programació

Aparador

Codelearn ofereix cursos de creació de jocs amb Roblox i Minecraft aquest estiu
Codelearn ofereix cursos de creació de jocs amb Roblox i Minecraft aquest estiu

Codelearn Computational Thinking ofereix aquest estiu un seguit de campus tecnològics que es poden seguir de manera presencial o bé en línia. L'oferta de casals comença el 27 de juny i es perllongarà fins a primers de setembre amb propostes que van de la creació de videojocs, robòtica i programació, a la generació d'APP per a mòbils. Crea universos virtuals i robots amb Minecraft, Unity, Arduino, Unreal Engine, Roblox, HTML Hacking o Lego Mindstorms. A partir de 5 anys un mon per descobrir al teu abast.

Els campus tecnològics de Codelearn per aquest estiu tenen dos plats forts: el curs de Minecraft per construir i crear en 3D open-ended a partir d'aquest joc, i la creació de jocs amb Roblox Studio, la plataforma a partir de la qual es creen i desenvolupen els minijocs accessibles a la plataforma multijugador de Roblox. L'oferta però de Codelearn és amplíssima i va des de la robòtica amb Lego Mindstorms (a partir de 5 anys), a la creació personalitzada de jocs de Pokémon amb Scratch (des de 6 anys) o de RPGMaker, jocs de rol en 2D (des dels 7 anys). També hi ha cursos per crear jocs per a mòbil; per crear escapes room digitals; d'edició de vídeo, o la construcció d'una maqueta d'una casa domotitzada amb Arduino.

L'oferta de casals online contempla la introducció al modelatge 3D (amb programari Cinema 4D); la generació de videojocs en tres dimensions amb Unreal Engine i amb Unity; la introducció a la intel·ligència artificial; la introducció al hacking i a la seguretat informàtica, i un curs dedicat a donar a conèixer el blockchain, per entendre aquesta tecnologia que està al darrera de les monedes virtuals com ara el Bitcoin. Els casals online s'imparteixen els matins de 9 a 13 h o les tardes de 15 a 19 h, depenent del cas. Consulteu el ventall d'opcions i els requisits i condicions a Codelearn.

"El centre ofereix també cursos de Pokémon amb Scratch, Lego Mindstorms, d'introducció a la IA, al blockchain i al hacking"

El centre ofereix l'opció d'acollida gratuïta dels participants als cursos presencials de 8 a 9 h i de 13 a 13.30 h i ha establert un servei de migdies  si els infants o joves porten la seva carmanyola (l'acollida és de 13 a 15 h o de 13 a 17 h segons necessitats). També es pot llogar el PC per seguir el curs. La proposta de cursos de Codelearn però no es limita, òbviament a l'estiu. El centre ofereix extraescolars de robòtica i programació tot l'any, i ofereix una prova gratuïta una tarda a qui vulgui conèixer el seu mètode. Inscriviu-vos a través del seu web i/o informeu-vos via telefònica.

Pots veure tota l'oferta de Codelern en el fulletó que trobaràs clicant aquí.

Codelearn Granollers
C/ Enric Prat de la Riba, 23
Tel. 93 351 24 50
www.codelearn.cat/granollers

Edicions locals