El Club Natació Granollers obre les inscripcions al campus d'estiu

CASALS I CURSOS D'ESTIU / Del 23 de juny al 9 de setembre el CNG ofereix cursos intensius de natació i altres activitats esportives i de lleure

Contingut patrocinat, Aparador

El Club Natació Granollers obre les inscripcions al campus d'estiu
El Club Natació Granollers obre les inscripcions al campus d'estiu

S'acompleixen 25 edicions del Campus d’Estiu del Club Natació Granollers (CNG). Un quart de segle fent que nens i nenes passin l'estiu en un entorn únic a Granollers gaudint de l’esport, especialment de medi aquàtic. El Campus ofereix un curset intensiu de natació diari, dirigit per monitors titulats i formats en la metodologia CNG Escola.

Enguany l'esplai serà del 23 de juny al 9 de setembre, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys. L'horari serà de 9 a 13 h amb opció de servei d'acollida des de les 8 h i opció de menjador, de 13 a 15.30 h. Les inscripcions estan obertes per setmanes i es poden fer manera presencial o online. Hi ha descomptes a socis i fills de socis i també hi ha un 5% de rebaixa per a residents a Granollers, germans inscrits a packs mensuals, esportistes de seccions del club i pares i mares en ERTO o situació d'atur. A banda d’aprendre noves habilitats aquàtiques amb sessions específiques de natació, waterpolo i natació artística, es preveuen altres activitats com ioga per a infants, expressió corporal, dansa i  psicomotricitat.

cngranollers.org/cngcampusestiu

 

Edicions locals