Èxit del punt de recollida d'ajuda humanitària a Ucraïna de Parc Estudi

El centre granollerí també facilita de forma solidària la formació i perfeccionament d'estudis de perruqueria i estètica a dones ucraïneses

Aparador

Les famílies beneficiàries van enviar fotografies amb el material rebut com a mostra d'agraïment
Les famílies beneficiàries van enviar fotografies amb el material rebut com a mostra d'agraïment

El Centre de Formació Oficial de Perruqueria i Estètica Parc Estudi de Granollers, orientat al desenvolupament del coneixement, promoció social i coeducació en el sector de la imatge personal, sota el lema Ara més que mai Ucraïna necessita ajuda humanitària, va establir durant el mes de març un punt de recollida a les seves instal·lacions, per aquelles persones que van voler fer la seva aportació per ajudar Ucraïna.

Com altres institucions i empreses de serveis de la ciutat, Parc Estudi ha volgut aportar el seu granet de sorra a millorar la delicada situació de les famílies ucraïneses, víctimes de la guerra. Per fer-ho possible, ha col·laborat amb el Club Rotary, una organització internacional que té per objectiu d’oferir serveis humanitaris i contribuir a fomentar la bona voluntat i la pau al món. Parc Estudi va fer difusió a través dels seus alumnes, personal del centre i a través de les xarxes socials, amb l’objectiu d’arribar també a públic extern.

Es van recollir mantes i sacs de dormir; medicaments; productes sanitaris; productes de parafarmàcia (compreses, bolquers, llet per nadons, biberons, etc.); aliments com arròs, farina i conserves, i aigua en ampolles de mig litre. La captació va ser tot un èxit i en col·laboració amb l'empresa Arderiu es va enviar un tràiler a Ucraïna. Les famílies beneficiàries es van posar en contacte amb Parc Estudi van mostrar el seu agraïment.

A més, el centre ha volgut ampliar la seva solidaritat a l'àmbit acadèmic i actualment col·labora també oferint a través de dues esteticistes d'Ucraïna que resideixen a Catalunya i tenen els seus fills escolaritzats al país, facilitant la formació i perfeccionament d'estudis en perruqueria i estètica a dones ucraïneses.

La directora de Parc Estudi, Mónica de Vega i Casassas, i la professora d’anglès, Mònica Juncà, amb les dues noies ucraïneses a les instal·lacions del centre

PARC ESTUDI
C/ Ponent, 48 · Granollers
Tel. 93 870 81 10 · 649 283 611
www.parcestudi.com

Edicions locals