"Granollers és una zona estratègica per a Quality Temporal a Catalunya"

GRUP MONTANER / Parlem amb Mireia Balaguer, nova directora de Quality Temporal Granollers

Economia, Aparador

MIREIA BALAGUER. La nova directora territorial de Quality Temporal, a les oficines que la companyia té a Granollers
MIREIA BALAGUER. La nova directora territorial de Quality Temporal, a les oficines que la companyia té a Granollers

Quality, la marca del Grup Montaner especialitzada en treball temporal, ha fet una aposta per reimpulsar l’oficina de Granollers amb la incorporació de Mireia Balaguer com a nova directora de la seu granollerina. La seva incorporació s'inscriu en el marc de l’estratègia iniciada l’any passat per la companyia de consolidar-se com a referent en serveis de treball temporal i reclutament a la comarca del Vallès Oriental. A Quality Granollers estan
especialitzats, entre altres sectors, en la indústria, la logística majorista, la distribució i la logística última milla. L'any 2021 Quality Temporal Granollers va tancar amb un excel•lent balanç: va generar més de 1.000 oportunitats laborals, fet que representa un creixement del 71,4% respecte a 2020, amb una facturació global de 4,8 milions d’euros. En parlem amb la Mireia Balaguer.

–Què representa l'oficina de Quality Granollers en el conjunt de la xarxa del Grup Montaner?
–Granollers és una de les zones estratègiques pel grup a Catalunya. De fet, la nostra oficina s’està convertint en una pedrera de talent al món dels recursos humans en el territori.
–Quina és la teva missió al capdavant de la delegació de Granollers?
–Soc la responsable d’aplicar a la zona el nou model comercial dissenyat per la companyia, que persegueix posicionar a perfils consolidats en el sector dels Recursos Humans com a referents territorials, propiciar el creixement del nou negoci i fidelitzar els clients que tenim actualment.     
–Què destacaries de l'oferta de Grup Montaner, més enllà de la vostra tasca de serveis en treball temporal i reclutament?    
–A Grup Montaner som experts en selecció directiva i gestió del canvi, dues grans àrees de servei que volem oferir a les empreses del Vallès, més enllà del treball temporal, i que poden aportar moltes oportunitats de negoci a les empreses.
–I alguna altra branca que vulgueu treballar de forma més aprofundida?
–Com a experta en outsourcing administratiu i de recepcions, a més a més, no descartem poder obrir noves oportunitats en aquests serveis a la zona de Granollers i entorn.

"Som experts en gestió del canvi i selecció directiva, dues grans àrees de servei que volem oferir a les empreses del Vallès"

–Com has viscut aquest període inicial d'incorporació a Quality Temporal Granollers?
–Per a mi, l’inici d’aquesta nova etapa ha estat molt fàcil, sobretot gràcies al procés Onboarding que segueix la companyia, i gràcies al tracte proper de totes les persones i equips. M’han fet sentir part del grup des del primer dia.
–Amb quin equip compteu a l'oficina de Granollers?    
–Coordinaré un equip de tres persones a Granollers, però amb perspectives de creixement veient l'evolució que estem tenint aquí en el darrer any.    
–Quins ojectius professionals et marques de cara al futur immediat?
–El meu repte professional és treballar per consolidar tant Grup Montaner com Quality com a un dels grups de referència dins del sector dels RRHH al Vallès. Des de l’oficina de Granollers volem ser partners de referència de les empreses de la zona i ajudar-les a potenciar al màxim la direcció de persones.
–Quina percepció teniu de l'acceptació i treball desenvolupat fins ara?
–A Granollers estem molt consolidats, amb bona reputació de marca i ganes de créixer encara més. Per tant, no descartem l'expansió a d'altres territoris de la comarca com ara Parets o Mollet del Vallès a mig termini.

UN AMPLI BAGATGE EN RRHH.
Mireia Balaguer ha desenvolupat llocs de responsabilitat dins del sector dels Recursos Humans a empreses com la multinacional Randstad (especialitzada en la generació de negoci i serveis d’outsourcing) i a Eurofirms (focalitzada en treball temporal i selecció). També ha estat ambaixadora de la Fundació Eurofirms ajudant a sensibilitzar i seleccionar perfils professionals amb discapacitat. Així mateix, va ser responsable d’oficina a Agio Global (treball temporal, i tasques d'outsourcing, mentoring i outplacement). Balaguer és graduada en Sociologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i ha cursat estudis en Gestió de Recursos Humans a Mainfor i en aspectes laborals i direcció de RRHH a Grupo Hedima.

Amb seu central a Barcelona, el hòlding opera a través de tres unitats de negoci: Montaner, Quality i TQ Servicios. La marca Montaner va néixer l'any 1973 de la mà dels experts en Recursos Humans Ramón Montaner i Pilar Soldevila. Quality es va fundar l'any 1994 i té presència a Granollers des de 2015. El grup com a tal es va fundar l'any 2005 com a corporació que aglutina les tres marques especialitzades. A banda de Granollers, a Catalunya són presents a Barcelona, Barberà del Vallès, Reus, Montblanc, Mataró, Vic, Girona i Mollerussa. Grup Montaner és una de les empreses que més creixen a Europa segons el prestigiós rànquing de FT1000 que elabora el Financial Times i la que més creix a nivell nacional dins l'àmbit dels RRHH. Actualment Grup Montaner disposa de 35 oficines a Espanya, Andorra i França, amb una mitjana anual de 3.500 persones empleades cada any i una facturació global d'uns 78 milions d'euros.

QUALITY TEMPORAL
Plaça Pau Casals, 1, 2n 1a · GRANOLLERS
937 07 30 88 · www.qualitytemporal.com

Edicions locals